Mozgalmas a tél, alakul a tavasz

Ritka mozgalmasan zajlik az élet a téli felkészülés elején az Üllői úton. Olyan sok változás történt január első felében, ami máshol egy  egész átigazolási időszakra is elég. Egyelőre mondjuk több a minőségi távozó, mint az érkező, de talán hamarosan majd olyan játékos is érkezik, aki valódi előrlépést jelent majd, addig is nézzük mi történt eddig. 

Nézzük a mozgásokat.  

Visszarendelte a klub a soroksári kölcsönből Holczer Ádámot, aki az elmúlt időszakot az NB II-e Soroksárban töltötte. A kapus korábban 16 alkalommal szerepelt az NB I-ben. Ugyancsak a második liga meglepetés csapatában játszott ősszel Csilus Ádám, aki csak átszállójegyet vett a Ferencvárosba, mert azonnal ment is tovább a Puskás Akadémiához, ahol csapattársa lesz a korábbi csapatkapitány Gyömbér Gábor is. Busai Attila 2013-tól szerepelt az Üllői úton, ám ő Diósgyőrbe szerződött. Cristian Ramírez is elment, mégpedig az orosz FK Krasznodarba igazolt, míg Nagy Dominik a lengyel Legia Warszawa játékosa lett. 

A DVTK-tól jütt is játékos: Bognár István Miskolcról szerződött a csapathoz. A középpályás – az egykori válogatott játékos Bognár György fia – korábban szerepelt az Újpestben és a Mezőkövesdben is, 93 NB I-es meccse van, 10 gólt szerzett. Rajta kívül a kispesti nevelésű Botka Endre is a csapat játékosa már Botka Endre, aki eddig 76 élvonalbeli mérkőzésen van túl, két gólt szerzett és egyszer már a válogatottban is pályára lépett. 

https://fradifigyelo.blogstar.hu/./pages/fradifigyelo/contents/blog/33061/pics/lead_800x600.jpg
átigazolás,felkészülés,labdarúgás,NB1
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?