Fradisták a válogatottban

Négy Fradi játékost válogattak be a szűkített keretbe, közülük csak Dibusz Dénes nem jutott szerephez egyik mérkőzésen sem, ellentétben Leandroval, aki a románok és az észak-írek ellen is végig a pályán volt, míg Gera Zoltán és Nagy Ádám csak az utóbbiak ellen léphetett pályára.

Hajnal Tamás, a frissen igazolt Pintér Ádám, és érthetetlen módon, a fantasztikus formában lévő Böde Dániel is kimaradt Bernd Storck szűkített keretéből, de még így is négy játékosunk tudta segíteni a magyarokat a selejtezőkön.

Az első mérkőzésen itthon fogadtuk a románokat. A "nyögve-nyelős" 0-0-s mérkőzésen csak Leandro képviselte a Fradit a magyar válogatottban, ám ő egy stabil, megbízható teljesítményt tudott nyújtani. A második találkozó Belfastban volt az észak-írek ellen, itt kezdőként lépett pályára Leandro mellett Gera is , valamint Nagy Ádám is beállt már a 22. percben Elek sérülése miatt. Leandro ugyanúgy hozta a stabil játékát, Gera egy kicsit szürke volt, de hatalmas mezőnymunkát végzett, sokat dolgozott a pályán. Nagy Ádám pedig meglepő frisseséget hozott a magyarok számára, sokat volt játékban, rengeteget futott, igen jól sikerült az első felnőtt válogatott mérkőzése. A végeredmény drámai hosszabítás után, egy csalódást keltő 1-1 lett.

(fotók: sport365.hu)

https://fradifigyelo.blogstar.hu/./pages/fradifigyelo/contents/blog/20174/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?