Megállíthatatlan a Fradi az NB1-ben

Hiába fogadkoztak és ígértek csodát a vendégek, a Ferencváros magabiztosan otthon tartotta mindhárom pontot az idegenben mostanában gyalázatosan teljesítő Paks ellen. 

A zöld-fehérek hamar kétgólos előnyre tettek szert, ezzel teljesen ők határozták meg a mérkőzés képét – igaz viszont, hogy Böde Dániel (1–0) és Roland Lamah (2–0) gólját is hatalmas paksi védelmi hibák előzték meg.

Az első félidő olyan nyomasztó hazai fölényt hozott, hogy a Fradi elhitte, lefutott már a mérkőzés, és ezt kihasználva a szünet előtt kétszer is helyzetbe kerültek a vendégek, ám a kapura törő Balázs Zsoltot beérte Leandro, majd Balázs passza után Bertus Lajos lövését védte Dibusz Dénes.

Ha már passz: Lamah találatát Böde készítette elő, aki már negyedik asszisztját adta egykori csapata ellen, két gól mellett, és a válogatott keretbe be nem férő ék zsinórban már a 6. bajnokiján talált be – egyéni rekord. Sőt: a góllövőlistát vezető erőcsatárnak ez volt a nyolcadik gólja a bajnokságban.

A szünet után nem sokkal beállt Radó András, mégpedig a középpályás, Busai Attila helyére, később Stanislav Sestákot Nagy Dominik váltotta, de ettől sem lendült fel a mérkőzés, amely meglehetősen csendesen csordogált a második félidőben.

Csertői Aurél a hajrában posztra cserélve beküldte Fröhlich Rolandot, Kővári Róbertet és Kesztyűs Barnát is – egy Bartha László-helyzeten kívül mást azonban nem tudott felmutatni a Paks, így nemhogy pontot nem mentett, de még a szépítés sem jött össze neki.

A mérkőzés összefoglalója:

(forrás: nso.hu)

Címkék: NB1
https://fradifigyelo.blogstar.hu/./pages/fradifigyelo/contents/blog/19965/pics/lead_800x600.jpg
NB1
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?