Vanczák jönne a Fradiba, de nem engedik

Vanczák Vilmos a csakfoci.hu megkeresésére elmondta, hogy beszélt Thomas Doll-lal és egy nagyon csábító ajánlatot tett neki. A 78-szoros válogatott védő hajlana a hazatérésre, ám klubja, a Sion még számít a játékára ebben a szezonban.

- Szimpatikus volt, amit a Ferencváros vezetői vázoltak nekem a jövővel kapcsolatban, Thomas Dollal is beszéltem, aki számított volna rám – mondta Vanczák Vilmos a csakfoci.hu-nak. - Szívesen mentem volna, de a Sion vezetői azt akarták, hogy töltsem ki a szerződésemet, ami fél év múlva jár le. Egyelőre egy kupameccsen léptem pályára, de ősszel biztosan nagy lesz a rotálás, mert a bajnokságon kívül az Európa Ligában és a Svájci Kupában is helyt kell majd állnunk. Nekem az lenne jó, ha a románok elleni meccsig minél több tétmeccs lenne a lábamban.

A 32 éves válogatott belső védő remek testfelépítéssel és hatalmas rutinnal rendelkezik, minden bizonnyal nagy erősítés lenne a Fradi számára, igazi vezérré válhatna a védelemben és tőle megszokott, hogy a gólszerzésben is kiveszi a részét. Az újpestiek viszont mindenesetre nem lennének túl boldogok ha Vanczák a Fradit választaná, hiszen a védő öt évet töltött a lila-fehéreknél, mielőtt külföldre igazolt.

(fotó: nb1.hu)

https://fradifigyelo.blogstar.hu/./pages/fradifigyelo/contents/blog/19892/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?