DVSC - FTC 0-3

A hatodik forduló után is hibátlanul vezeti a bajnokságot a Fradi, most Debrecenben sikerült 3-0-ás győzelmet aratni. Doll szerint nagyon sikerre éhes a csapat.

Ismét jól kezdte a mérkőzést a Fradi, a 12. percben Leandro előreívelt labdáját Böde vette le parádésan és rúgta be a rövidre, ezzel vezetést szerezve a csapatnak. 0-1-es állásnál itt is ott is voltak helyzetek, de a legordítóbb ziccert Busai hagyta ki, aki Lamah középre passzolt labdájára üresen érkezett, de nem talált kaput.

A második félidő elején kiegyenlített volt a játék, ám a 66. percben Busai lefejelt labdáját Sesták tolta meg és gurította el gyönyőrűen a debreceni kapus mellett, ezzel megduplázta a Fradi előnyét. A második gól után kicsit összeesett a Loki, nem sokkal Sesták találata után Lamah kicsit vagtába rúgta előre a labdát, a debreceni védők eléggé elszámolták magukat, amit Radó tudott kihasználni, egyedül vitte a labdát a kapusra és nem hibázott. Megszerezte első gólját a Fradiban és ezzel beállította a 0-3-as végeredményt. 

A mérkőzést követően Thomas Doll rendkívűl elégedetten értékelte a látottakat.

- A végeredmény a játék képéhez viszonyítva talán túlzó lehet, de az tény, hogy nagyszerű teljesítményt nyújtott a csapat - fogalmazott Thomas Doll. - Jól kezdtünk, meglőttük a gólunkat, amit követően jó lett volna megszerezni a második találatot is. Fontos volt, hogy az egész meccsre lebontva igazán nagy lehetőséget nem tudott kidolgozni a Debrecen. Voltak problémáink, a szünet után nem nagyon ébredtünk fel, erre a jövőben jobban kell figyelnünk. A fordulás után a Debrecen egy kicsit fölénk került. Ezt követően Sesták meglőtte a második gólunkat, majd egy újabb nagyon szép találatot szereztünk Radó András révén. Természetesen boldogok vagyunk, hiszen hat mérkőzésből hatot megnyertünk! Ez mutatja azt is, hogy ez a csapat sikerre éhes.

DVSC-FTC 0-3 (0-1)
DVSC: Radosevic - Jovanovic, Mészáros, Máté P., Korhut - Bódi, Varga J., Zsidai (Ferenczi, 72.) - Szécsi (Sidibe, 62.) - Balogh N. (Bereczki, 83.), Castillion
FTC: Dibusz - Dilaver, Leandro, Nalepa, Ramírez - Nagy Á., Busai (Radó, 67.) - Sesták (Varga R., 83.), Hajnal, Lamah - Böde (Cukic, 67.)
Sárga: Máté P. (17.), Szécsi (32.), Busai (43.), Varga J. (74.), Cukic (81.)
G.: Böde (12.), Sesták (66.), Radó (70.)

https://fradifigyelo.blogstar.hu/./pages/fradifigyelo/contents/blog/19859/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?