Fiataljaink az utánpótlás válogatottakban

Haris Attila gólpasszig jutott az U19-es válogatott, csehek elleni felkészülési mérkőzésén, valamint Beke Zsolt és Popov Patrik is végig a pályán volt a Fradi csapatából. Az U21-es nemzeti csapat az olaszokkal játszott barátságos meccset, Nagy Ádám kezdőként, egy félidőnyi lehetőséget kapott, és pár percre itt is beállt Haris Attila.

Az U19-es magyar labdarúgó-válogatott ma délután felkészülési mérkőzést játszott a csehek ellen. A magyar kezdőcsapatban három Fradi-játékos, Haris Attila, Popov Patrik, valamint Beke Zsolt is ott volt. 

Haris 1-1-es állásnál, az első félidő végén gólpasszt adott Szatmári Istvánnak, a mieink ezzel a találattal szereztek vezetést (2-1). A második játékrészben sokáig nem változott az állás, ám a hajrában ellenfelünk kétszer is betalált, így végül 3-2-re megnyerte a felkészülési találkozót. 

Haris Attila 81, Popov Patrik és Beke Zsolt 90 percet játszott a mérkőzésen.

Az U21-es magyar labdarúgó-válogatott szerda este az olaszokat fogadta Telkiben felkészülési mérkőzésen. A mieink kezdőcsapatának tagja volt az FTC középpályása, Nagy Ádám is. 

A találkozó első félideje igencsak eseménytelenül telt. Komolyabb helyzetet egyik együttes sem alakított ki, Nagy Ádám is segítségére volt a magyar válogatottnak abban, hogy masszív, szervezett középpályával ne engedjünk teret az ellenfél támadásainak. Ennek megfelelően a szünetre 0-0-s döntetlennel mentek a csapatok. A félidőben több csere is történt, többek között Nagy Ádám is elhagyta a pályát. A második játékrész már veszélyesebb lehetőségeket tartogatott, ám hiába volt mindkét oldalon egy-egy kapufa, gól nem született (0-0).

A 83. percben csereként egy másik Fradi-játékos, Haris Attila is pályára lépett.

Magyarország U19-Csehország U19 2-3 (2-1)
Magyarország: Demjén Patrik - Szivacski Donát (Bartucz Martin, 46.), Kertai Dániel (Pávkovics Bence, 76.), Hursán György, Beke Zsolt - Vogyicska Bálint, Haris Attila (Fehér Imre, 81.), Petró Balázs - Murka Benedek (Szabó Bence, 68.), Popov Patrik, Szatmári István (László Noel, 72.)
Magyar gólszerzők: Szivacski, Szatmári

Magyarország U21-Olaszország U21 0-0
Magyarország: Nagy G. – Botka, Lenzsér, Kocsis, Hangya – Nagy Á., Forgács – Kalmár, Sallai, Prosser – Mervó
Csereként beállt: Banai, Osváth, Kecskés, Szilvási, Novothny, Haris, Vida, Varga, Holender, Novák

(forrás,  fotó: mlsz.hu)

https://fradifigyelo.blogstar.hu/./pages/fradifigyelo/contents/blog/19751/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?