100 százalékos maradt a Fradi az NB I-ben - VIDEÓ

Elképesztő történelmi múlttal dicsekedhet a Vasas és a Ferencváros párharca, a két gárda az első élvonalbeli bajnokiját például 100 évvel ezelőtt vívta, mégis egy közelmúltbeli fiúzenekar, a New Kids on the Block nevét morzsolgattuk magunkban az első félidő végén, ugyanis az újonc játékosai több alkalommal is az utolsó pillanatban vetették magukat kapujuk előtt a vendégek próbálkozásaiba, és mindannyiszor remekül blokkoltak.

A házigazda Vasas a visszahúzódó Remili Mohamed balról Lázok János elé lőtt labdáira és Vida Máté a veterán középcsatárt, Kenesei Krisztiánt kereső jobb oldali beadásaira építette a támadójátékát, de sikertelenül; eközben a Fradi többször is gólhelyzetbe került, ám hol a kapus Nagy Gergely, hol pedig a Grúz Tamás, Osváth Attila védőkettős egyik tagja ért oda a döntő tizedmásodpercben.

Meglehet, Thomas Doll egy másik, rendszerváltás körüli slágert (Depeche Mode: A Question Of Time, azaz Csak idő kérdése) dúdolgatott az öltözőben, ugyanis sokkal jobban, sokkal veszélyesebben futballozott a Fradi, és az újrakezdés után egy gyors támadás végén meg is szerezte a vezetést, Böde Dániel találatával. 0–1!

Nem teszik a kirakatba ezt a gólt a Vasas-védők, majd nem sokra rá felidézték a fiatal Zalatnay Saroltát: sajnos nem látványvilágban, hanem azért, mert Böde Dániel fejes gólja után mérgesen gondolhattak arra, hogy „Hol jár az eszem?". Rejtély, hogyan lehet az ellenfél egy szem csatáráról pár percen belül kétszer is ennyire látványosan megfeledkezni... 0–2!

Ezzel el is dőlt a mérkőzés, a hitehagyottan, ötlettelenül futballozó Vasas még csak helyzetbe sem került a lefújásig, a Fradi pedig könnyedén játszogatva is megőrizte kétgólos előnyét.

A Ferencváros 2014. október 4. óta nem talál legyőzőre a bajnokságban, veretlenségi sorozata 23 mérkőzéses (17 győzelem és 6 döntetlen), az újonc pedig három vereséggel rajtolt.

NB I, 3. forduló
Vasas-FTC 0-2 (0-0)
Vasas: Nagy G. - Osváth, Grúz, Debreceni, Hangya - Vida, Adavomic (Ádám, 74.), Berecz - Lázok, Remili (Murka, 84.), Kenesei (Novák, 64.)
FTC: Dibusz - Dilaver, Leandro, Nalepa, Ramírez - Nagy Á., Somalia - Gera, Hajnal (Radó, 64.), Lamah (Gyömbér, 74.) - Böde (Busai, 79.)
Sárga: Somalia (6.), Hangya (37.), Lázok (42.), Remili (71.), Dilaver (90.)
G.: Böde (48., 59.)

(forrás: nso.hu)

Címkék: NB1
https://fradifigyelo.blogstar.hu/./pages/fradifigyelo/contents/blog/19602/pics/lead_800x600.jpg
NB1
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?