Átigazolási körkép: Dibuszt és Bödét vinnék, Kovácsik érkezhet

Rengeteg átigazolási pleytka kering a Fradi körül mostanában. A kapuskérdés régóta téma a csapatnál, Dibusz lehetséges távozása esetén a szabadon igazolható Kovácsik Ádám érkezhet. Izraeli sajtóhírek szerint Bödét a Maccabi Haifa keresi.

Régóta a levegőben van Dibusz Dénes távozása, Orosz Pál elmondása szerint a Hertha egyáltalán nem érdeklődött, viszont kaptak egy ajánlatot egy másik külföldi csapattól, de az komolytalan volt.

- Minket senki sem keresett meg átigazolási ügyben. Dibusz Dénes a Ferencváros játékosa. A Hertha és más sem érdeklődött. Egészen pontosan egy külföldi csapat igen, de olyan nevetséges összeggel, hogy azzal nem is érdemes foglalkozni - mondta Orosz Pál

Kovácsik Ádám, U20-as vb-bronzérmes kapus szabadon igazolhatóvá vált, miután távozott a Regginából. A 24 éves hálóőr jelenleg a Fradival készül, de a szerződtetéséről egyelőre nem esett szó. Ha Dibusz marad, akkor minden bizonnyal ez a későbbiekben se fog megtörténni.

Izraeli sajtóhírek szerint Böde Dánielt a Maccabi Haifa szeretné leigazolni. A sport1.maariv.co.il oldalán megjelent hír szerint a 7-szeres válogatott csatárt már orvosi vizsgálatra is meghívták és sikeres teljesítése esetén távozhatna a Fradiból. A klub állítása szerint még semmilyen ajánlat nem érkezett Bödéért. A támadót a transfermarkt.de szerint 2016 nyaráig köti szerződése a Fradihoz.

(fotó: nb1.hu)

https://fradifigyelo.blogstar.hu/./pages/fradifigyelo/contents/blog/19547/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?