Kézilabda Szuperkupa Győrben

A Magyar Kézilabda Szövetség kezdeményezésére idén augusztusban is sor kerül a női és férfi Szuperkupára, azaz a 2014-2015-ös szezon NB I-es bajnokainak és 2. helyezettjeinek mérkőzésére. A tavalyi, veszprémi premiert követően idén Győr a házigazda, a találkozókra augusztus 29-én kerül sor. A Szuperkupára augusztus 10-én kezdődik a jegyárusítás.

- Szerencsés helyzetben vagyunk, hiszen Szuperkupát sok sportágban és sok országban rendeznek, azonban kézilabdázásban a magyar Szuperkupa világszínvonalú, akár a Győr-FTC, akár a Veszprém-Szeged párharcra gondolunk - hangsúlyozta Novák András, a Magyar Kézilabda Szövetség főtitkára. - Éppen ezért csúcseseménnyel, méltóképpen nyithatjuk meg a 2015-2016-os szezont. Várunk mindenkit augusztus 29-én Győrbe!

- Házigazdaként és a megújult csapatunk okán is nagy várakozással tekintünk a következő szezon első nagy megpróbáltatása elé – fejtette ki Kelecsényi Ernő, a Győri Audi ETO elnöke. - Két rangadót láthat majd a közönség, igazi csemege lesz ez a kézilabda szurkolóinak. A Szuperkupára korrekt jegyárakkal várunk mindenkit, és bízunk benne, hogy telt ház fogadja majd Magyarország két legjobb női és férfi kézilabda-csapatát.

- A Ferencváros továbbra is pozitívan áll a Szuperkupához, örülünk, hogy ismét részesei lehetünk a sportág népszerűsítését segítő egyik fontos eseménynek. A Győrrel való találkozó kiválóan illeszkedik a felkészülési programunkba - mondta el Jeney Zsolt Ákos, az FTC-Rail Cargo Hungaria szakosztályelnöke.

A kézilabda Szuperkupa programja
2015. augusztus 29., szombat
Helyszín: Audi Aréna Győr

14:00 Győri Audi ETO KC – FTC-RAIL CARGO HUNGARIA (tv: DunaWorld)
16:00 MKB-MVM Veszprém – MOL Pick Szeged (tv: M4)

(forrás: fradi.hu)

https://fradifigyelo.blogstar.hu/./pages/fradifigyelo/contents/blog/19519/pics/lead_800x600.jpg
kézilabda,szakosztályok
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?