Bemutatták az új hazai mezt!

A Ferencváros és a Nike bemutatta az új szezon hazai szerelését, melyben a piros csík is megjelenik. Ez minden idők legkörnyezetbarátabb meze, ami ráadásul a legújabb Dri-Fit technológiával készült.

Orosz Pál, AZ FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója elégedettségét fejezte ki a Nike-kal kapcsolatban, valamint a tervezésre is kitért.

Roppant elégedettek vagyunk a cég termékeivel, örülünk, hogy hosszú évekig a partnereink között tudhatjuk a Nike-t, amellyel közösen most bemutatjuk a Ferencváros következő hazai mezét. A tervezéskor a szemünk előtt lebegett, hogy hűek legyünk a hagyományainkhoz, hűek maradjunk a nemzethez. Ezért került vissza a mezbe a piros szín. Reméljük, az előttünk álló szezon még a tavalyinál is több sikert, a szurkolóknak még több örömet hoz.

A felső modern kerek nyakkivágásánál hátul, illetve a mez oldalán is piros csíkok találhatóak. A piros részletek bevezetésével a magyar nemzeti zászló valamennyi színe megtalálható a mezen, amely a Ferencváros nemzeti öntudatát, valamint a klub kemény munkával elért vezető pozícióját tükrözi. Az új hazai mez rövidnadrágja zöld, és mindkét oldalán piros csík látható a felsőn látható csíkokkal egy vonalban. A sportszár teljesen zöld, rajta hátul apró ék alakú mintákból álló csík fut.

A felsőnél alkalmazott Nike Dri-Fit technológia a test felületéről az anyag külső felületére vezeti a nedvességet, ahol az gyorsan elpárolog. Ez lehetővé teszi, hogy a játékosok a lehető legjobb teljesítményt nyújtsák, mivel a technológia hűvösebb, szárazabb és kényelmesebb viseletet biztosít számukra a mérkőzés teljes ideje alatt.

A Nike 100%-ban újrafeldolgozott poliészterből készíti a klubmezek felsőit, mellyel a környezetre gyakorolt negatív hatásokat kívánja csökkenteni. A rövidnadrág anyaga 100%-ban, a sportszár 78%-ban újrafeldolgozott poliészterből készül. Minden egyes mez anyaga átlagosan 18 újrafeldolgozott műanyag palackot tartalmaz, ami azt jelenti, hogy a Nike 2010 óta csaknem kétmilliárd ilyen palackot használt fel a mezek gyártásához, így azok nem kerültek hulladéklerakóban. Ennyi palack kb. 3 500 futballpályát borítana be.

Az erre készült reklámvideóban olyan klublegendák, mint Rákosi Gyula, Ebedli Zoltán, Lipcsei Péter és Gera Zoltán mutatják be az új mezt.

https://fradifigyelo.blogstar.hu/./pages/fradifigyelo/contents/blog/19512/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?