Csak egy célunk lehet, továbbjutni – Thomas Doll

Megtartották a csütörtöki mérkőzés előzetes sajtótájékoztatóját. Thomas Doll elmondta, hogy az első meccsen elszenvedett vereség ellenére is csak a továbbjutás lehet a cél. A bosnyák csapat trénere szerint a szurkolóik fantasztikus hangulatot varázsolnak majd a stadionba a Ferencváros elleni Európa-liga-selejtező visszavágóján. A védő, Aleksandar Kosoric azt mondta, ennek a találkozónak is a magyar csapat az esélyese.

Thomas Doll: „Csak egy célunk lehet, győzni és továbbjutni. Az első mérkőzésen sok helyzetet hagytunk ki, két-három gólt szerezhettünk volna, de nem lőttük be őket, amit kegyetlenül megbüntetett ellenfelünk. Reméljük, hogy ezúttal szebben alakul a számunkra a találkozó. Sajnos nem számíthatunk Ramírezre, őt két-három hétre csúnyán lerúgták az első meccsen... De nem aggódunk, mert eddig is megoldottunk minden problémát, és ezúttal is így teszünk majd. Ramírezért is játszunk holnap” – írja a fradi.hu.

Gyömbér Gábor kifejtette, hogy az első mérkőzéshez képest mindössze annyi előrelépésre van szükség, hogy a csapat előtt kínálkozó helyzeteket be kell lőni.

„Azért jöttünk, hogy továbbjussunk ebből a párharcból. Nagyon megnehezítettük a dolgunkat. Remélem, hogy idegenben, várhatóan pokoli hangulatban is sikerül kiharcolnunk a győzelmet. Nem becsültük le az első meccsen a Zeljeznicart. A budapesti találkozón jól játszottunk, de a helyzeteink nem mentek be, ez volt a gond. Azon leszünk, hogy a visszavágón minden máshogy alakuljon”

Milomir Odovicot: „Az első találkozó kiválóan alakult a csapatunk számára. Természetesen tudjuk, hogy rendkívül kemény összecsapásra számíthatunk csütörtökön, ismét remek napot kell kifognunk ahhoz, hogy jó eredményt érjünk el. Mindenkinek maximálisan kell koncentrálnia, és fontos, hogy végig higgadtak maradjunk. Ugyanolyan keménynek kell lennünk, mint Budapesten, a támadójátékunkat pedig fontos, hogy még egy szinttel feljebb emeljük. A szurkolóink nagyszerű hangulatot varázsolnak majd a stadionba, ez mindenképp előny lesz a számunkra. Százszázalékos teljesítményre van szükség ahhoz, hogy továbbjussunk"

A sajtótájékoztató másik résztvevője a bosnyák csapat védője, Aleksandar Kosoric volt.

„Az öltözőben nagyszerű a hangulat, teljes mértékben elégedettek vagyunk az első mérkőzés eredményével. A visszavágón még keményebbnek kell lennünk, mint Budapesten, hiszen ennek a találkozónak is a Ferencváros az esélyese. A párharc továbbra is nyílt, a legjobb teljesítményünket kell nyújtanunk a szurkolóinkért, hogy mi juthassunk tovább."

https://fradifigyelo.blogstar.hu/./pages/fradifigyelo/contents/blog/19493/pics/lead_800x600.jpg
beharangozó,Európa Liga,interjú
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?