Haladás - FTC 0-2

Szombathelyen kezdte meg az idei szezont a Fradi. Lamah és Sestak góljával, egy 2-0-s győzelemmel hangoltak a csütörtöki, Zeljeznicar elleni visszavágóra.

Keményen kezdte a meccset a Fradi, rögtön a mérkőzés elején egy beadás után Varga volt veszélyes a Király Gábor védte szombathelyi kapura. Nem sokkal ezután, a 10. percben Gera betekert labdájára Roland Lamah érkezett, aki ballal gyönyörűen a jobb felsőbe helyezte a labdát, ezzel vezetést szerezve csapatunknak.

Tovább nyomott a gól után is a Fradi, Hajnal szöglete után Gera fejesét védte Király, valamint Leandro remek beadásai után Böde és Varga is épphogy csak nem duplázta meg az előnyt. Az első játékrészbe még egy 25 méteres Hajnal lövés fért bele, de az jócskán elkerülte a kaput.

A második félidőre kicsit mintha visszavett volna a Fradi, nem csak a helyzetek mardtak el, de Haladás részről Ugrai többször is veszélyeztettett, ám képtelen volt bevenni Dibusz kapuját. A 60. percben kettőscserét hajtott végre Thomas Doll, a meghúzódó Varga helyett Radó András jött be, aki most mutatkozhatott be először a Fradiban, ráadásul volt csapata ellen, Bödét pedig Stanislav Sestak váltotta csatár poszton. Kisebb lehetőségek adódtak még a második félidőben, de a következő gólig a 95. percig kellett várni, amikor is egy blokkolt lövés pattant Sestak elé, akinek első próbálkozását még védte Király, de másodjára már sikerült a kapuba juttatnia a labdát.

NB I, 1. forduló
Haladás-FTC 0-2 (0-1)
Haladás: Király - Angyal, Jagodics, S. Wils, Bosnjak - T. Wils (Popin, 64.), Iszlai, Gosztonyi (Németh, 68.) - Ugrai, Martínez, Halmosi (Nagy P., 37.)
FTC: Dibusz - Dilaver, Nalepa, Gyömbér, Leandro - Somalia - Lamah, Gera, Hajnal (Busai, 68.), Varga R. (Radó, 60.) - Böde (Sesták, 60.)
G.: Lamah (10.) Sestak (95.)

https://fradifigyelo.blogstar.hu/./pages/fradifigyelo/contents/blog/19445/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?