FTC - FK Zeljeznicar 0-1

Vereséget szenvedett hazai pályán a Fradi, a Zeljeznicar egy 90. percben szerzett találattal, 1-0-ra nyerte meg a mérkőzést.

Az első perctől kezdve keménynek bizonyult a mérkőzés, a Zeljeznicar csapata távoli lövésekkel operált a meccs elején, de ezek nem okoztak veszélyt Dibusz kapujára. Aztán a Fradi átvette az irányítást a pályán, előbb Lamah, majd Böde és Leandro is nagyon közel állt a vezetés megszerzéséhez, ám a gól elmaradt.

Kettőt is cserélt a félidőben Thomas Doll vezetőedző, Ramírezt sérülés miatt kellett lehozni, helyére a debütáló Stanislav Sesták állt be, valamint Busai helyett Hajnal Tamás jött ki a szünet után. A második félidőbe tompább volt a Fradi játéka, kevés helyzetet tudtak kialakítani, valamint még egy kényszerű cserét kellett végrehajtani, Lamah nem tudta folytatni a mérkőzést, a helyére Gyömbér Gábort küldte be a német mester.

A visszafogottabb második félidő meg is bosszulta magát, ugyanis a 90. percben Beganovic találatával megszerezte a vezetést a bosnyák együttes. Ezek után már nem történt sok minden, egy szöglet után Nalepának volt egy veszélyes próbálkozása, ám az eredmény már nem változott, hazai pályán szenvedett 1-0-s vereséget a Ferencváros.

Európa Liga, 2. selejtezőkör, 1. mérkőzés
FTC-FK Zeljeznicar 0-1 (0-0)
FTC: Dibusz - Dilaver, Nalepa, Leandro, Ramírez (Hajnal, 46.) - Somalia, Gera - Varga, Busai (Sesták, 46.), Lamah (Gyömbér, 68.) - Böde
FK Zeljeznicar: Antolovic - Memija, Bogdanovic, Kosoric, Kvesic - Blagojevic, Hadziahmetovic (Beganovic, 53.) - Djelmic (E. Sadikovic, 71.), D. Sadikovic, Kokot (Diatta, 88.) - Bajic
Sárga: Djemic (42.), E. Sadikovic (79.), Sesták (87.), Diatta (90.)
G.: Beganovic (90.)

Címkék: Európa Liga
https://fradifigyelo.blogstar.hu/./pages/fradifigyelo/contents/blog/19413/pics/lead_800x600.jpg
Európa Liga
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?