Akarni kell a továbbjutást - Doll

Hazai pályán szenvedett vereséget csapatunk az Európa Liga második selejtezőkörének első mérkőzésén, de még semmi nincs lejátszva.

A mérkőzést követően Thomas Doll értékelte a látottakat.

- Mint ahogy azt mindenki el tudja képzelni, az egész csapat lehajtott fejjel ül az öltözőben. Ma nem találtunk rá úgy a játékunkra, ahogy azt megszoktuk magunktól, de ez természetesen összefügg az ellenfél minőségével is. A nemzetközi porondon ki kell használni a helyzeteket, nem lehet öt-hat lehetőséget elszalasztani. Rögtön a meccs elején gólt kell lőni, mert különben megbüntetik azt a csapatot, amely ezt elhalasztja. Mi ezt ma nem hajtottuk végre, volt három-négy tiszta helyzetünk, de nem sikerült gólt szereznünk és pár perccel a vége előtt egy figyelmetlenség után megbüntettek minket. Pedig a csapat a meleg ellenére nagyon sokat futott és kűzdött. A második félidőben a középpályán már nem tudtuk kihasználni a területeket és a tizenhatos körül sem láttam azt az átütő erőt a csapatban, ami a gólszerzéshez kellett volna.

A német szakember ezután kifejezte nemtetszését a szurkolók második félidei fütyülésével kapcsolatban.

- Ami zavar, hogy a szurkolók, akik az elmúlt szezonban nagyszerűen támogattak minket, a második félidőben már fütyültek. Azt hiszem ennek nem volt itt a helye, a csapat ezt nem érdemelte meg.

Doll hozzátette, hogy ez csak az első mérkőzés volt, még nyitott a dolog, Boszniában is nyerhetünk. De elmondása szerint ehhez az kell, hogy az első perctől akarja a csapat a továbbjutást és már az első lehetőséget ki kell használni.

Thomas Doll végül kitért a mérkőzésen megsérült két játékos állapotára is.

- Ramírez kapott egy lábmerevítőt és bot segítségével hagyta el a stadiont. Meg kell várni vele a holnapot, hogy mit hoz a vizsgálat a eredménye. Lamah pedig egy ütést kapott a jobb felső combjára, az ő sérülése nem olyan súlyos.

Címkék: Európa Liga
https://fradifigyelo.blogstar.hu/./pages/fradifigyelo/contents/blog/19411/pics/lead_800x600.jpg
Európa Liga
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?