Szükségünk van a jó eredményre - Doll

A szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatón Thomas Doll és Gyömbér Gábor válaszolt a kérdésekre. Mindketten bizakodva várják a csütörtöki EL-selejtezőt.

Elsőként a Fradi vezetőedzője, Thomas Doll beszélt a holnapi mérkőzéssel kapcsolatos elvárásokról.

- Itthon játszunk, szóval szükségünk van a jó eredményre. Tudjuk, hogy egy erős csapattal fogunk megmérkőzni, 50-50%-ban állnak az esélyek, szóval természetesen ki szeretnénk használni a lehetőségeinket. Önbizalommal telve kell játszanunk és az első perctől fogva meg kell mutatnunk az ellenfélnek, hogy tovább szeretnénk jutni. Jól felkészültünk a Zeljeznicarból, sok jó játékosuk van, de elsősorban saját magunkkal kell foglalkozni, így érhetünk el jó eredményt.

A német mester ezután kitért az új igazolásra, Radó Andrásra is.

- Andrást már hosszabb ideje figyeltük, nagyon jó teljesítményt nyújtott a Haladásnál. Vele egy fiatal, gyors játékossal gazdagodtunk, ráadásul több poszton bevetethető a támadószekcióban, szóval reméljük hamar beilleszkedik a csapatba.

Csapatkapitányunk, Gyömbér Gábor már az első meccsen megalapozná a továbbjutást.

- Nagyon várjuk már a mérkőzést, örülünk, hogy a saját szurkolóink előtt játszhatunk hazai pályán, ez óriási lökést adhat holnap a csapatnak. Kellő önbizalommal állunk neki a holnapi találkozónak és szeretnénk olyan eredményt elérni, ami megalapozhatja a továbbjutásunkat.

A sajtótájékoztató után a Fradi nekiállt Thomas Doll vezetésével az utolsó, mérkőzés előtti edzésre a Népligetben.

https://fradifigyelo.blogstar.hu/./pages/fradifigyelo/contents/blog/19396/pics/lead_800x600.png
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?