96 milliót érhet Radó a Fradinak! - frissítve

Komoly ajánlatot tett csapatunk a szombathelyi gólvágóért. Radó Andrásnak már az előző átigazolási szezonban is komoly kérői akadtak, azonban a nyáron úgy tűnik, távozik a Haladástól. Hogy melyik lesz az új együttese? Ezt még egyelőre homály fedi, azonban az már kezd körvonalazódni, hogy belföldön fog váltani a fiatal támadó.

Pénteken már az a hír járta, hogy megegyezett az Újpest a szombathelyiekkel, ám úgy tűnik ez a verseny még nem ért véget. A Nemzeti Sport megkeresésére Gyarmati Eszter az Újpest ügyvezető igazgatója elmondta, hogy igazak az információk, mindenben megegyeztek Radóval és csapatával is, azonban a szerződés azóta sem érkezett meg.

Tóth Miklós, a Haladás ügyvezető igazgatója néhány nappal ezelőtt klubja hivatalos honlapjának azt mondta, külföldi és magyar klubok is érdeklődnek Radó iránt, de csapatneveket nem szeretett volna elárulni.

Vajon miért fordulhatott ilyen hirtelen a kocka? Egyes lapértesülések szerint a háttérben komoly egyezkedések folynak a Fradi vezetőivel. Klubunk elöljárói egy bizonyos összeg mellett Ugrai Rolandot ajánlották fel a Haladásnak, Radóért cserébe. 

Ugrai 1 éve érkezett a szombathelyi csapattól, ám a Fradiban nem sikerült alapemberré válnia, legtöbb esetben csereként számított csak rá a mester. Ezért már a szezon végén is felmerült, hogy kölcsönbe adjuk a támadót. Azonban ezek a tárgyalások nem értek célba, viszont ha most a Radó-ügyben megállapodás születik, akkor Ugrai visszatérhet a vasi együtteshez.

Mindenesetre azt nem lehet tudni, hogy a két ősi rivális mellett, bejelentkezett-e valaki más is Radóért, ám az idei bajnok, a Videoton is már régóta érdeklődik a csatárért. 

Úgy tudni nyár elején kezdődött a hajsza Radóért amikor is az Újpest megtette a kezdő "tétet". Ezt a Haladás pillanatokon belül visszadobta a lila-fehéreknek. Egy évvel ezelőtt 500 ezer eurós ajánlatért sem engedték el Radó Andrást, azonban most úgy tudjuk ennyi pénz elég lenne a szerződés aláírásához.

Ha a pletykák igazak és tényleg Ugrai Roland játékjoga valamint egy bizonyos összegű készpénz lenne Radó András ára, akkor a transfermarkt.de adatai alapján (Ugrai Roland értéke 200 ezer euró, míg Radóé 500 ezer) klubunk 300 ezer eurót kéne fizessen az adásvételért. Ez átszámítva 96 millió magyar forintnak felel meg.

FRISS:

A legfrissebb információink szerint a Haladás csütörtökön megállapodott a Fradival, és mivel várhatóan a játékossal is megállapodás születik, már csak az ilyenkor szokásos formaságok, mint például az orvosi vizsgálat, vannak hátra a hivatalos bejelentésig, amely a napokban várható.

Ezzel egy évek óta húzódó átigazolási ügy végére kerülhet pont. Az elmúlt években a Ferencváros és az Újpest mellett a Videotonnál és több külföldi klubnál is szóba került a támadó szerződtetése. Az FTC minimum három ajánlatot tett már érte, a kitartását, úgy fest, most siker koronázza. - írja az nso.hu

https://fradifigyelo.blogstar.hu/./pages/fradifigyelo/contents/blog/19361/pics/lead_800x600.jpg
átigazolás,felkészülés
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?