Doll: "Még mindig van hova javulni, de megérdemelten győztünk" - nyilatkozatok

5-2-es összesítéssel jutott tovább a Fradi az Európa Liga selejtezőjének második körébe. A meccset követő sajtótájékoztatón Thomas Doll a maga módján elégedetten, míg Dennis Demmers csalódottan beszélt a két csapat kűzdelméről.

Thomas Doll: Amit elterveztünk, hogy bátran, koncentráltan játszunk, az bekövetkezett. 1-1-ről indultunk, ami veszélyes eredmény, hiszen egy kapott gól nagyon megnehezítette volna a dolgunkat. Szerencsére birtokoltuk a labdát, nagyon jó helyzeteket dolgoztunk ki, az egy az egybeni párharcokat is jól kezelték a fiúk, úgyhogy úgy gondolom megérdemelten győztünk. 3-0-ra vezettünk a félidőben, de akkor is azt néztük, hogyan tudnánk javítani a játékon. Saját magunkat kellett motiválni, azt sajnálom, hogy a szurkolók, akik egész évben támogattak minket, nem láthatták ezt a meccset a helyszínen. De jövő csütörtökön lesz egy mérkőzés, amelyre mindenkit szeretettel meghívunk. Ami Dilaver cseréjét illeti: összefutott valakivel, fejsérülést szenvedett, mindent duplán látott, ezért biztonsági okokból lecseréltük, de szerencsére már jobban van.

Dennis Demmers: Az első gól után még próbáltuk összekapni magunkat, de aztán jött a második és a harmadik. Egy ilyen csapat ellen ez már visszahozhatatlan előny. 3-0-nál már láttuk, hogy ez a meccs eldőlt, habár volt egy szépítő gólunk. Az emmeni első gól kísértetiesen hasonlított a maira, de ez leginkább az ellenfél kvalitásait dicséri. A Ferencvárosnak nagyon sok sikert szeretnék kívánni az Európa Ligában!

https://fradifigyelo.blogstar.hu/./pages/fradifigyelo/contents/blog/16326/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?