Mindent megteszünk, hogy továbbjussunk - Doll

Megtartották a GA Eagles elleni EL selejtező előtti sajtótájékoztatót a Ferencvárosnál. Thomas Doll és Gyömbér Gábor bizakodva válaszoltak a kérdésekre. 

- Várjuk ezt a mérkőzést, mivel jó eredményt értünk el idegenben - fogalmazott elsőként Thomas Doll. - Nagyon nehéz találkozó vár ránk, de hazai pályán, a saját stadionunkban játszunk, ezért mindent megteszünk azért, hogy a következő körbe jussunk. Egy hét telt el a hollandiai találkozó óta, így még frissebbek, még felkészültebbek vagyunk. Megpróbáljuk a saját játékunkat játszani, megpróbáljuk azokat a megoldásokat alkalmazni, amelyek tavasszal már bejöttek. A világon minden labdarúgó telt ház előtt szeret játszani. Most nem ez a helyzet, ezért a labdarúgóknak jobban fel kell pörgetniük saját magukat a találkozó előtt. Van pár fontos labdarúgó, aki felépült a sérüléséből, rájuk számíthatok, ilyen például Emir Dilaver és Hajnal Tamás is. 

Gyömbér szerint az fog döteni, hogy kinél lesz többet a labda.

Nagyon várjuk a holnapi mérkőzést, szeretnénk bizonyítani, hogy ebben a párharcban mi vagyunk a jobb csapat - mondta Gyömbér. - Készen állunk a megmérettetésre. Volt egy sikeres Szuperkupa-döntőnk, amely önbizalmat adott a számunkra. Nagyon bízom abban, hogy holnap is sikeresen zárjuk a találkozót. Az fog dönteni a mérkőzésen, hogy kinél lesz többet a labda. Idegenben több területet adtunk a holland csapatnak, de bízom benne, hogy hazai pályán mi fogunk dominálni. Ha ez meglesz, akkor tovább fogunk jutni.

A hollandok edzője, Demmers elmondta, hogy kielemezték a Fradi Szuerkupa meccsét és nagyon nehéz mérkőzésre számít.

- Az időjárás miatt igazán változatos napunk volt, de a pálya láthatóan jó minőségű maradt a nagy mennyiségű csapadék ellenére is. - kezdte nyilatkozatát Dennis Demers. - Nagyon várjuk már a holnapi mérkőzést, amire rengeteget készültünk. Kielemeztük a Fradi Szuperkupa győzelmét, ami alapján kiemelt koncentrációra lesz szükségünk, ha jó eredményt szeretnénk elérni. Mindemellett meg kell próbálnunk élvezettel futballozni, és a Hollandiából értünk szorítóknak is jó élményt szerezni.

Sander Duits, a Go Ahead Eagles középpályása is a labdabirtoklásra helyezi a hangsúlyt, továbbá hozzátette, hogy biztos nem becsülik alá a Fradit.

A múlt héten valamelyest lebecsültük ellenfelünket, ez csütörtökön nem lehet így. – kezdte nyilatkozatát Sander Duits. – Az első párharc során jobban kezdett a Ferencváros, és később sem esett jelentősen vissza, így csak akkor érhetünk el jó eredményt, ha sokat birtokolva a labdát tudjuk irányítani a találkozót. A mérkőzés elemzések során láthattuk, hogy a Fradi szélsői képesek kiemelkedő teljesítményre, így nehéz küzdelemre számítok.

(forrás: fradi.hu)

https://fradifigyelo.blogstar.hu/./pages/fradifigyelo/contents/blog/14308/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?