Közlemény

Tisztelt szurkolóink!

 

A Ferencvárosi Torna Club és a labdarúgó csapat kéréssel fordul minden jó érzésű, az FTC sikereiért szorító szurkolójához. Arra kérünk minden igaz Fradistát, hogy a 2015. július 9-én, csütörtökön este sorra kerülő Európa Liga-visszavágó mérkőzés időpontjában, azt megelőző és követő órákban a stadiontól számított 250 méteres körön belül semmilyen aktivitást ne mutasson.

Az FTC tisztában van azzal, hogy legtöbb szurkolójának szeme előtt a segíteni akarás, a zárt kapus mérkőzés ellenére a behallatszó buzdítás szándéka lebeg, azonban el kell fogadnunk, hogy az UEFA akkor is szankcionálhat, ha a lelátók üresek, de a stadion környezetében a mérkőzés előtt, alatt vagy után bármilyen, akár a legkisebb rendbontás is történik. Amennyiben pedig az európai szövetség újra rasszista, kirekesztő, politikai vagy más népeket, nemzeteket, felekezeteket sértő megnyilvánulásokat, náci vagy ahhoz hasonló karlendítést tapasztal, akkor a következő büntetési tétel minimum 2 zárt kapus mérkőzés, és akár több 100 ezer eurós bírság, illetőleg a mérkőzés végeredménye holland ellenfelünk javára történő megállapítása, de a büntetés lehet az Európa Liga sorozatból történő kizárás is.

A felelősségünk közös és hatalmas, ezért tisztelettel nyomatékosan még egyszer arra kérünk minden Fradistát, hogy legyen tekintettel a klub és a csapat kérésére és a 116 éves klub érdekében kerülje a szigorú UEFA előírások megsértését.

Hajrá, Fradi!

https://fradifigyelo.blogstar.hu/./pages/fradifigyelo/contents/blog/14020/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?