Doll: "Lenne hely a Szuperkupának a Fradi Múzeumban"

Ma délelőtt tartották meg a Szuperkupa sajtótájékoztatóját, amelyen mindkét fél bizakodóan beszélt a mérkőzésről.

Thomas Doll: – Jó felkészülés van mögöttünk, habár a válogatott játékosaink csak később csatlakoztak az együtteshez. A tavaly gyűjtött tapasztalatokat hasznosítva azonban jobban kezeltük a helyzetet, mint az elmúlt nyáron. Tavasszal mindenki láthatta a jó játékunkon, mennyire fontos a jó felkészülés. A legfontosabb feladatunk az Európa Liga-meccsre való felkészülés volt, párharcunkban csütörtökön már a visszavágó következik. Éppen ezért vasárnap néhány játékost kímélni fogunk, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem vesszük komolyan a Szuperkupa-döntőt. A bajnok ellen trófeáért küzdeni mindig komoly presztízst jelent, és ez a döntő jól illik mindkét csapat programjába. A Szuperkupa nagyon jól néz ki, szerintem a Fradi Múzeumban tudnánk még neki helyet találni.

Gyömbér Gábor: – Szeretném rögtön első alkalommal megnyerni a trófeát. A felkészülésünk felemás volt, nagyjából másfél hetet tudott a teljes keret együtt készülni, edzőmeccset is le kellett mondanunk. A Szuperkupa-döntő kiváló alkalom, hogy felkészüljünk a szezonra és az EL-visszavágóra. Sokkal jobb trófeáért küzdeni, mint ha egy tét nélküli edzőmérkőzés lenne a programban. A bajnokhoz megyünk, és meg szeretnénk mutatni, hogy jobbak vagyunk náluk.

Bernard Casoni (A Videoton vezetőedzője): – Nagyon jól kezdtük a felkészülést. Az edzőtábor kiváló lehetőséget biztosított arra, hogy megismerjem a játékosaimat. Elégedett vagyok velük és az eddig végzett munkájukkal. Vasárnap kiváló lehetőség áll előttünk, hiszen trófeával indíthatjuk a szezont.

Juhász Roland (A Videoton csapatkapitánya): – Minden egyes kupadöntő fontos. Szeretnénk Fehérváron tartani a trófeát. A nemzetközi tétmeccsek előtt jó erőpróba a döntő mindkét csapat számára. A Fradinak már el is kezdődött a sorozat, sok sikert kívánok nekik az EL-ben! 

Egy kis visszatekintés a két csapat legutóbbi mérkőzésére:

(Fotó: mlsz.hu)

Címkék: Szuperkupa
https://fradifigyelo.blogstar.hu/./pages/fradifigyelo/contents/blog/13973/pics/lead_800x600.jpg
Szuperkupa
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?