Haraszti a Fradiban

A Ferencvárosi Torna Club szombat délután szerződést kötött Haraszti Zsolttal, aki a Paks csapatából csatlakozik egyesületünkhöz.

Klubunk a nyáron korábban már leigazolta a tavasszal csak kölcsönben a Fradiban játszó Cristian Ramírezt és az FTC-hez kilenc év utánvisszatérő Leandro de Almeidát, csütörtökön pedig aláírt a szlovák válogatott Stanislav Sesták is.

Haraszti középpályásként és csatárként egyaránt bevethető. Ahogy annak idején a Videotonnál Magyar Szuperkupa-győzelemmel debütált, ezt megteheti a Fradinál is, éppen a Videoton ellen. Jó előjel lehet, hogy Haraszti gyakran eredményes korábbi klubjai ellen: a Paksnak siófoki és Videoton-játékosként is gólt lőtt, és a fehérváriak színeiben a Siófok kapujába is betalált.

A 23 esztendős futballista első interjújában céljairól, erősségeiről, Böde Daniról és jelenlegi formájáról is beszélt: „Több játékossal jóban vagyok korábbról, sokukkal együtt játszottam az utánpótlás-válogatottakban, úgyhogy a beilleszkedés nem volt nehéz, minden rendben ment, nagyon kedvesek és nyitottak voltak. (Böde) Danival gyerekkorunk óta együtt játszottunk szinte minden korosztályban, nekem nagy segítségemre van, mindenben kikérem a tanácsát, örülök, hogy itt van. Nagyon egységes, fizikailag roppant erős csapat a Fradi, tisztában voltam vele, hogy amikor ideigazolok, nehéz lépést teszek, de bízom magamban. Nem írtam volna alá, ha nem úgy érezném, hogy tudok ebben a csapatban játszani. Az elejétől kezdve mutatnom kell, hogy helyem van a csapatban. Nyilván nem lesz egyszerű, hiszen nagyon erős a keret, és nagyjából kialakult a kezdőcsapat, de azért jöttem ide, azért igazoltak le, hogy bármelyik játékosnak vetélytársa legyek. Remélem, így is lesz.”

(forrás: fradi.hu)

https://fradifigyelo.blogstar.hu/./pages/fradifigyelo/contents/blog/13626/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?