Sesták a Fradihoz igazolt!

Az FTC ma délután mindenben megállapodott Stanislav Sestákkal, így a szlovák válogatott támadója a Ferencvárosban folytatja pályafutását.

Játékosunk már maga is nyilatkozott Fradiba igazolásáról és céljairól:

– Nagyon örülök, hogy itt lehetek, Thomas Dollal már sokat beszélgettem. Tudom, hogy a Ferencváros nagy hagyományokkal rendelkező egyesület, így nagyon boldog vagyok, hogy itt játszhatok. A legfontosabb, hogy a Fradi sikeres legyen. Segíteni szeretnék, hogy megnyerjük a bajnokságot, most ez a legfontosabb. Persze nagyon szép lenne, ha az Európa Liga csoportköréig is el tudnánk jutni. Remélem, a lehető legtöbb időt a pályán töltöm majd, emellett szeretnék továbbra is a szlovák válogatott tagja maradni, és kijutni az Európa-bajnokságra. Gólokkal, gólpasszokkal és erős teljesítménnyel akarom a legtöbbet adni az FTC-nek.

undefined

Sesták mellett Thomas Doll is nyilatkozott, vezetőedzőnk szerint remek játékossal erősödtünk. 

– Stanislav nagyon tapasztalt játékos. Rendkívül gólerős, minden egyesületében meglőtte a maga góljait. Nagyon gyors futballista, több pozícióban bevethető. Emellett fontos, hogy sosem volt az a fajta játékos, aki évente váltogatta a klubjait, szinte minden állomáshelyén több évet eltöltött. Nem hiszem, hogy olyan jól játszott volna ellenünk, a védőim biztosan szorosan fogták… – viccelődött szakvezetőnk, majd köszöntötte is új játékosát. – Sestákot nemcsak Németországból, hanem Törökországból is ismerem. Amikor Ankarában dolgoztam edzőként, ő a város másik csapatában játszott. Minőségi játékos érkezett a személyében. Nagy örömmel fogadjuk, és üdvözöljük a Fradi-családban.

Névjegy
Név: Stanislav Sesták
Születési idő, hely: 1982. december 16., Deméte
Poszt: támadó
Korábbi klubjai: Tatran Presov (2000-01), Slovan (2001-03), Zilina (2004-07), VfL Bochum (2007-11), MKE Ankaragücü (2010-11 – kölcsönben), Ankaragücü (2011), Bursaspor (2011-14), VfL Bochum (2014-15)
Válogatottság: Szlovákia (58-szoros)
Értéke: 1 millió euró (transfermarkt.de)
Sikerei: szlovák aranyérmes (Zsolna – 2003/04, 2006/07), szlovák ezüstérmes (Zsolna – 2004/05), szlovák bronzérmes (Slovan – 2002/03), vb-résztvevő (2010 – szlovák válogatott)

(forrás: fradi.hu)

https://fradifigyelo.blogstar.hu/./pages/fradifigyelo/contents/blog/13581/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?