Trochowski lenyűgözte a Fradit

Egy hétig a Fradival edzett a korábbi német válogatott Piotr Trochowski. Thomas Doll-al közös múltjuk van és az se kizárt, hogy nyártól az FTC-t erősíti.

undefined

A 36-szoros német válogatott a Fradival kezdte meg a felkészülést. Annak idején még Thomas Doll igazolta le Trochowskit a Hamburgba és ott majdnem két évig volt az edzője, szóval jó viszonyt ápolnak egymással. Ezért is Doll egy szívességként „engedte meg” a szeptember óta klub nélküli támadó középpályásnak, hogy velük eddzen. Ám annak ellenére, hogy jó ideje nem játszott tétmérkőzést Doll szerint fantasztikus formában van és az FTC játékosait is lenyűgözte a 31 éves Trochowski. Viszont a pletykákkal ellentétben Dollnak nem elsődleges célja leigazolni őt, ugyanis a Bild-nek adott nyilatkozatában egyértelművé tette, hogy a Hamburgnak meg kell őt szerezni, de felvetették neki, hogy mi lenne, ha nem kellene Trochowski a HSV-nek,  Doll erre így reagált: „Én mindenképpen tárt karokkal várnám.”

undefined

A lengyel születésű Piotr Trochowski a Bayern München csapatában nevelkedett, ám az első csapatba nem tudott állandó kezdő lenni, ezért igazolt Hamburgba, ahol 6 évet húzott le, valamint még 3 évet játszott Spanyolországban, a Sevilla csapatában. Ide fűződik klubszinten a legnagyobb sikere, ugyanis 2014-ben Európa Ligát nyert az andalúz együttessel. Válogatott szinten Eb-ezüstérmes és Vb-bronzérmes. 36 válogatottsága során kétszer tudott a kapuba találni.

A Fradinak egyértelműen egy hatalmas igazolás lenne, hisz egy igazi klasszis játékossal bővülne a keret.  

https://fradifigyelo.blogstar.hu/./pages/fradifigyelo/contents/blog/13564/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?