Dupláztak a lányok!

Női NB I-es labdarúgó-csapatunk hazai pályán 2-2-t játszott az MTK-val a bajnoki finálé második felvonásán. A tizenegyespárbajban ezúttal is a mi lányaink bizonyultak jobbnak, ezzel pedig a Ferencváros megszerezte a bajnoki címet!

A siker után vezetőedzőnk, a nyolc éve a Fradinál dolgozó Dörnyei Balázs beszélt a meccsről és a benne dúló érzelmekről.

 Nagyon hosszú nyolc év volt. Nagyon sok időt fordítottam ezalatt a Ferencvárosra, és közben sok időt el kellett vennem a családomtól. Nagyon remélem, hogy most ők is büszkék rám, édesapámmal együtt – legalább annyira, mint én a lányokra. Úgy gondolom, hogy ez a társaság abszolút méltó arra, hogy a Ferencváros mezét viselje, olyan értékek vannak bennük, amelyeket ez a klub hagyományosan képvisel. Szeretnék külön köszönetet mondani az FTC-nek, hogy bíztak bennem, és hogy folyamatosan támogatták a munkánkat. Olyan körülményeket biztosítottak számunkra, amelyek között öröm dolgozni. Remélem, hogy sokáig fogunk még fejlődni.

Az első meccshez hasonlóan ezúttal is szétlövés döntött, Dörnyei Balázs pedig ismét beküldte az utolsó percben cserekapusát, Samu Annát.

– Ha a múltkor 19-re húztunk lapot a kapuscserével, akkor most 20,8-re. Nem hiszem, hogy ezt sokan megtennék, amit mi csináltunk Samu Annával, de most mégis nyugodtabb voltam a 11-eseknél, mint az első alkalommal, még a lábam se remegett. Azt nem mondanám, hogy kezdem megszokni, mert szerintem ezt nem lehet.

Sikert siker követ: Hétfőn rendezték meg az MLSZ szezonvégi díjátadó ünnepségét, a RangAdó gálát. Az eseményen 10 elismerést osztottak ki. A legjobb női játékos díját a Fradi friss bajnok játékosa, Mosdóczi Evelin nyerte meg.

HAB A TORTÁN: 

Női labdarúgó-csapatunk szerda este ismét büntetőkkel győzte le az MTK-t, így a bajnoki trófea után a Magyar Kupát is elhódította. Az ünneplést, az első aranyszavakat és gyönyörű, sikeres lányainkat az alábbi videónkban láthatják drukkereink. 

(Forrás:fradi.hu)

Címkék: szakosztályok
https://fradifigyelo.blogstar.hu/./pages/fradifigyelo/contents/blog/13306/pics/lead_800x600.jpg
szakosztályok
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?